Blogginlägg

Valparna 6 veckor

Nu har det gått 2 veckor till snart och nu ser man ju vad de är för individer allt mera och kan lätt konstatera att detta är en kull som jag verkligen är as nöjd med & med stort OCH det är absolut en av de kullar som visat ett stadigt humör i botten som jag gissat att de skulle få o massor av kamp o föremålsintresse..
Full fräs på dem o totalt tokiga är de när de far runt som tokar o leker o busar men så duktiga ändå med att gå ut o bajsa o kissa o koppla av när man kört ett rejält race..
Har aldrig haft så förbannat svårt att välja en egen tjej vill liksom ha alla ja till o med pojkarna då de har sådan personlighet alla, men det är ju lite svårt   Många har hört av sig men tyvärr allt för många med enbart ren sällskap utan några direkta tränings tänkande,,trist !.. För som det ser ut nu har de super förutsättningar i rätt händer bli riktigt bra arbetsvovvar på fler plan.. Men skam den som ger sig någon dag dyker de upp rätt ägare åt mina bebisar..   Snart kommer ju nästa kull med får se hur de blir