Blogginlägg

Sorg och elände och förhoppningar 😬

En jobbig vinter o start på 22 började med en stor stor sorg 😢 Tyvärr så gick Robins fina Hjalle bort huxflux efter en träning i januari. Obduktion visade typ plötslig hjärtstopp inget annat 💔😢 sånt kan hända alla även oss.. 

Sen vår planlagda rottis kull i feb som många va intresserade av hon bar bara 3 valpar i magen trodde fler så tjock hon va. Men kände på mig dagarna innan nått inte va helt rätt då de va bara en valp speciellt som va pigg i övrigt kände man knappt några andra rörelser och på nedkomst dagen så hände inget så fick åka in o snitta då de visade sig att 2 av 3 dött innan o inte gav tillräckligt med värkar så hon kom igång,hon försökte krysta lite på djursjkhuset men inte tillräckligt..Så man få va glad att lilla Vincent klarade sig så gullig go bebis.. Även andra har förlorat sina vänner nyligen så inge kul när många är ledsna 😢. Men sådant är livet och uppfödning är ingen dans på rosor ibland..

Nu väntar vi franska små frallor efter några år sen sist mer om de på plan valpkullar o de är bara hålla 👍👍hårt att de går vägen då de inte är någon lätt ras..

Bloggerska - Exempel

Avatar
Erika Eriksson