Blogginlägg

Tur till skogen igen !

Fredag kom det valpköpare på besök och vi tog alla 7 goa snuskungar o åkte till skogen, ujjj va de var skojigt att fara runt där..Nu har ju töserna eller alla börjat visa vad de är för individer..
Tikarna har ett jäkla bitch humör när de sätter den sidan till, men de kan gosa med förstås  .. Men det kommer krävas erfarna personer för dessa töser, speciellt 2 av dem då de har ett temperament som inte passar till enbart familj o sällskapsliv utan aktiv träning/tävling eller tjänst är nått vi kommer behöva se till att dessa får...  
O-barnen ja de växer de med sakta men säkert så skall bli spännade o se vad dessa blivit/fått mest prägling av.. 


Nu är Kull 2 född

Idag 16/8 föddes det 9 stycken små knubbsälar 3 hanar & 6 tikar    allt gick ur snabbt 4 timmar.  

Idag har även töserna N fått åka bil o varit i skogen på morgonen innan valparna kom, hanarna får en annan dag hans tyvärr inte med .. & det var kul ,,totalt orädda..


Valparna 6 veckor

Nu har det gått 2 veckor till snart och nu ser man ju vad de är för individer allt mera och kan lätt konstatera att detta är en kull som jag verkligen är as nöjd med & med stort OCH det är absolut en av de kullar som visat ett stadigt humör i botten som jag gissat att de skulle få o massor av kamp o föremålsintresse..
Full fräs på dem o totalt tokiga är de när de far runt som tokar o leker o busar men så duktiga ändå med att gå ut o bajsa o kissa o koppla av när man kört ett rejält race..
Har aldrig haft så förbannat svårt att välja en egen tjej vill liksom ha alla ja till o med pojkarna då de har sådan personlighet alla, men det är ju lite svårt   Många har hört av sig men tyvärr allt för många med enbart ren sällskap utan några direkta tränings tänkande,,trist !.. För som det ser ut nu har de super förutsättningar i rätt händer bli riktigt bra arbetsvovvar på fler plan.. Men skam den som ger sig någon dag dyker de upp rätt ägare åt mina bebisar..   Snart kommer ju nästa kull med får se hur de blir 

Bloggerska - Exempel

Avatar
Erika Eriksson