Blogginlägg

Nyheter !

Idag lördag 11/5 fick kenneln sin första uppfödda IPO/IGP hund godkänd utan mig själv som förare..
Och detta ekipage Robin med Neroz von Nitro aka "Hjalle"  fick med vissa ord från domaren att det var bitvis i världklass..Så nu får vi hoppas allt jobb lönat sig och att finslipandet gör att ni snart står på toppen som de så önskat sig.. A 97  B 81 (missade framåtsändat bla) C 87 = 265 poäng & klassvinst GRATTIS FRÅN STOLT KENNELMAMMA 

Även 2 P-killar har gjort sina MH..& snart är alla Q barnen utflugna..


Q bebisarna är födda 1 mars

Q bebisarna är födda allt gick super fint 10 st små 6 killar 4 tjejer..   Följ dem vecka för vecka med lite bilder..

 

 


7/7 röntgade ur P-kullen & Parning gjord

Nu är 7 av 7 röntgade ur P kullen 2 med Ed fel en 0-1 & 1-2  samtliga dock med HD A 

Märkligt dock hur de kan bli med  lite mer än halvsyskon från O till P där det fler dömdes med C..

MEN i alla fall 2 av dessa är inga C, sjukt hur illa o hårt de kan döma SKK   Men det ser man ju på den mega storm av överklaganden till Nordiska mot max ett par handfulla för 6-10 år sedan typ,,nu är det betydligt fler och många får dem friade..Ingen förstår detta maktspel och överdrivna bedömadet som kan ske åt båda hållen, men mest där de sänka bra höfter o även Ed utan anledning..

Vi har även parat Rottis Freja med en snygg kille,se mer info på valpar 


RÖNTGEN P-KULL !

Nu har det börjat röntgas så smått ur P-kullen "läskigt"  & förrsten ut såg ok ut men tyvärr är de lika bra o vänta sig nått fel då de är duktiga på att fela även saker som inte syns ens idag tyvärr, så bara vänta o se vad domen blir..
5 ur P-kullen är ännu så länge bokat HD/ED vad jag vet nu under okt/nov men hoppas de andra 2 oxå skall kollas inom kort.. 


Ny ägare till Opie/Pontuz har nu hört av sig !

 

Nu har Opie/Pontuz som varit borta några veckor och det utan vetskap nu dykt upp med en ny ägare.🙄 Känner att det verkligen var så onödigt att denna förra ägare under knappt 1 vecka valde hålla på så istället för att bara uppgett var han var direkt. Jag messade de nya och denna återkopplade så nu vet vi var han är. Så nu kan vi lägga denna onödiga histora bakom oss..


Bloggerska - Exempel

Avatar
Erika Eriksson