Blogginlägg

Obelize kvar !

Lilla tösen Obelize von Obzint "Zinta"  söker aktivt hem 10 veckor ..Nu är det bara en tös kvar som förstås söker just dig som kan ge henne det vi söker till henne..Är du rätt för henne tveka inte att höra av dig hon är en mjuk o aktiv o lekfull tik..   Obs! hon är absolut inte sämst i kullen utan vi har placerat valparna där vi främst tro de kommer passa bäst.. 


O-barnen

2 stycken kvar av våra rottis bebisar från O-kullen en tik & en hane de finast exteriört nästan :)  som även kan bi riktigt fina för utsällning om allt faller på plats.. De vill ha aktivt tänkande ägare. 


O-barnen 7 veckor nästan!

Oj vad tiden går helt sjukt..Men även våra O-barn är snart leverans klar,,dock kommer någon vara kvar här någon vecka till av olika skäl.  Vi har fortfarande eventuellt 1 kanske 2 tikar kvar till salu  & 1 hane till aktiva hem.. Vi söker dig som vill ha en god kontakt med oss..  

Kontakta oss via mail om du är intresserad i första hand (tele svårt att få svar) & där önskar vi att du/ni beskriver så gott du kan vad du söker och vem du är och din kunskap och vad du bor osv, så kontaktar vi dig senare om det känns okej..

Bloggerska - Exempel

Avatar
Erika Eriksson