Blogginlägg

MH

Idag har 5 N-barn gjort MH & 1 O-barn & alla gjorde genomfört test med Gk på alla moment och är mycket nöjd över deras insatts då de är väldigt unga 12-14 mån o har ju väldigt omogna ungar länge.. Men man ser vilka som jobbas med mer vad de hjälper hunden även i dessa test senare mot de som går som aktiv sällskap... :)   


3 vec bebis bilder & RöntgenNu har jag äntligen lagt ut lite bilder på de små P-barnen & jag ligger lite efter det vet jag med bilderna, men skall försöka hinna med 4  vec helgen..  

Sen har 5 N-barn röntgats 3 A &  1 C-B & 1 B-B   &  5 Ed Ua . So fare mycket nöjd.
Dock ligger C-B fel vriden med bäckenet och det gör att hon får ett minimalt för grunt stöd på typ 1 ynka mm & fick C på den..Vi påtalade detta oxå men fick inget gehör av veten tyvärr då det var mycket stressat den dagen o han tyckt hon låg rakt med benen o det räckte..
Men vi kollar om då vi anser hon def inte har C utan B-B,men oavsett om det blir kvar så är det inget som hindar för diverse aktiviteter mm..

Snart börjar ju lite O-barn röntgas med,spännande    


Omplacering hane & väntande valpar !

Vi har nu en omplacerings kille på snart 11 månader " Eroz" och han söker ett aktiv hem för träning & kanske tävling senare,,se mer på " Omplacering "    

Även valpar väntas vec 32 ser de ut som  för aktiva gärna tävlings intresserade !  


Hälsokontroller mm

Nu är både Kenzie Generalens Miracel JLPP & Ögon kollad UA   Mediza (Diza) har vi kollat ögon med på även där UA & JLPP kommer senare..

Vi tror även att Kenzie kan vara dräktig med Messi men får avgöra det mer säkert om ca 2 veckor..:) 


Lite uppdateringar om planerad kull-17 & ev sökes fodervärd Rottis

Som rubriken säger..Nu har jag uppdaterat lite planerad kull Rottweiler & där vi söker troligtvis aktiva fodervärdar på eventuellt båda könen..

Sen så väntar lilla fralletösen Omaya fortfarande på någon som vill ge henne all kärlek..