Blogginlägg

Lite uppdateringar om planerad kull-17 & ev sökes fodervärd Rottis

Som rubriken säger..Nu har jag uppdaterat lite planerad kull Rottweiler & där vi söker troligtvis aktiva fodervärdar på eventuellt båda könen..

Sen så väntar lilla fralletösen Omaya fortfarande på någon som vill ge henne all kärlek.. 


Omaya söker eget kärleksfullt hem

Nu är fralletöserna 7 veckor och busar för fullt ..Söker ett lugnt sällskapshem för kanske lite utställning för Omaya,nog skall det väl finns de för henne      Fler har hört av sig men det har inte kännst riktigt rätt av olika anledningar av det de sökt. Om du är nyfiken på henne maila och berätta vad du kan erbjuda. 


Frallevalparna födda!

Nu är våra 2 små fralle töser födda och de bestämde sig för att komma lite tidigare än planerat men pga en mycket nonchalant veterinär så fick vi endast med oss  2 av 4 töser hem då de var enormt stora och det gick inte få ut dem som de skulle men hon var jätte duktig och verkligen kämpde men man kan inte råda över hur storleken slår ut i förhållande till mammans storlek och en av dem som vi fick hem vägde hela 325 gram och det är enormt stort så förstår ju att det vart stopp..
.


Valparna Sålda !

Nu är samtliga valpar sålda & vi önskar alla lycka till med era små vildbasar :)  

Nya bebisar kommer eventuellt 2017 av både Fralla & Rottis se " Planerade Kullar " 


Obelize kvar !

Lilla tösen Obelize von Obzint "Zinta"  söker aktivt hem 10 veckor ..Nu är det bara en tös kvar som förstås söker just dig som kan ge henne det vi söker till henne..Är du rätt för henne tveka inte att höra av dig hon är en mjuk o aktiv o lekfull tik..   Obs! hon är absolut inte sämst i kullen utan vi har placerat valparna där vi främst tro de kommer passa bäst..